O inimă de Broscuță. Volumul 1. Penița aurie, înger sau călău?

20.0 lei

ilustrații de Simion Coadă

Categorie: SKU: 978-606-92767-1-6

Descriere

Apărută în exclusivitate la Adenium, seria O inimă de Broscuţă ne amintește (într-o formă originală), că în multe din colţurile pământului, religia şi-a pus amprenta în mod hotărâtor asupra istoriei şi civilizaţiei. Confruntările ideilor personajelor, originalitatea acestora, momentele lor de meditaţie, confesiunile pe care şi le fac sunt tot atâtea ipostaze în care cititorii se pot regăsi cu uşurinţă.

Peniţa aurie, înger sau călău?, primul volum al seriei O inimă de Broscuţă, semnată Gheorghe Vîrtosu, deschide drumul unei incursiuni într-o lume cu totul inedită a copilăriei, a prieteniei şi a credinţei curate în Dumnezeu. Înscrisă în curentul realismului magic, această lucrare aduce în prim-plan personaje inedite. Dialogurile lor, meditaţiile, confesiunile pe care şi le fac – o micuţă Picătură de Sânge, un Viermişor de Mătase şi un Puricel – sunt tot atâtea situaţii în care fiecare dintre cititori se vor regăsi cu uşurinţă.

Învăţătura finală a acestui volum relevă faptul că Peniţa aurie, acest instrument simplu, inocent la prima vedere, are de fapt o putere inimaginabilă: ajunsă în mâna gingaşă a unui artist, poate da naştere unor lucruri minunate: poezii, opere inestimabile… După cum, ajunsă în mâna unui decizionar, a unui justiţiar poate anula libertatea sau chiar viaţa oricui.

Informații suplimentare

Greutate 0.72 kg
Public

publicul larg, tineri și copii, pasionați de povești și povestiri, colecționari de benzi desenate

Data apariției

2012

Pagini

200

Format

192×254

Autor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „O inimă de Broscuță. Volumul 1. Penița aurie, înger sau călău?”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment