O inimă de Broscuță. Volumul 9. Șarpele de aur

22.0 lei

ilustrații de Anastasia Șeveliova‑Poiarchina, Diana Roșcovan, Nicoleta Vacaru

Categorie: SKU: 978‑606‑742‑059‑3

Descriere

Volumul IX al seriei O inimă de Broscuță aduce în prim plan povestea Puiului de Veveriță care cade victimă cercului vicios al escrocheriilor, al Șarpelui de aur, și învață astfel lucruri pe care nici nu credea că le va învăța vreodată. Joacă alba-neagra atât în târguri, cât și cu sufletul său, cu adevărurile spune și nespuse, cu speranțele și idealurile sale.
Șarpele de aur este o metaforă a vieții condusă de valori materiale care, de multe ori, anihilează valorile morale și bucuria de a trăi o viață simplă și fericită. Șarpele de aur este lipsit de suflet și pietrifică totul în jurul său, înlătură orice altă valoare care i-ar putea face concurență. Toate relele din lume sunt cauzate de bunurile materiale (Șarpele de aur), culminând cu întunecarea minții și pustiirea sufletelor.

Puiul de Veveriță este copleșit de acțiunea Șarpelui. În ultimul moment, întâlnirea cu Ființa Divină se dovedește a fi liniștitoare și revelatoare. Eroul nostru este învestit cu o misiune pe care va trebui să o ducă la bun sfârșit până la adânci bătrâneți, iar una din recompensele pe care le primește va fi legată de cunoaștere (despre care vom afla în volumul X).

Informații suplimentare

Public

publicul larg, tineri și copii, pasionați de povești și povestiri, colecționari de benzi desenate

Data apariției

12/2014

Pagini

304

Format

192×254

Autor

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „O inimă de Broscuță. Volumul 9. Șarpele de aur”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment