ADENIUM: un exercițiu al excelenței!

Principiile care marchează activitatea Adenium sunt: pasiunea și atenția pentru cartea bine scrisă, pentru superlativul în cultură și știință, pentru implicarea în viața socială a comunității și pentru educația în spiritul valorilor morale. De la activitatea editorială la cea de producție a unor importante evenimente culturale, Adenium parcurge, în fiecare zi, un exercițiu al excelenței.

Adenium propune o ofertă de  carte care conține peste 140 de titluri publicate în format print (peste 70.000 de volume tipărite), ePub și PDF, în următoarele colecții: Punct RO, Anthropos, Colloquium, Biblioteca Gramsciana, Action, Christia, Universalis, Headline, Equilibrium, Discendo, O inimă de Broscuță, BD Junior și Căsuța Fermecată.

Oferta editorială Adenium se regăsește în cele mai importante lanțuri de librării din țară, în marile magazine și pe cele mai accesate platforme online de book retail din România și străinătate (Cărturești, Librarium, Humanitas, Compania de Librării București, Sedcom Libris Iași, Sedcom Libris, Alexandria Librării, Carrefour, Auchan, Cora, Mega Image, www.elefant.ro, www.librarie.net, www.cartionline.net, Amazon.com, Inc., Apple, Inc. iBookstore; Baker & Taylor, Inc.; Barnes & Noble, Inc.; Google Inc.; Kobo Inc.; Nokia Corporation; Overdrive Inc.; Sony Electronics, Inc.).

Participarea constantă la cele mai importante Târguri de Carte naționale și internaționale a însemnat realizarea unor evenimente de excepție și obținerea unor importante premii.

Pe lângă colecțiile de carte pe care le realizează și le susține, ADENIUM editează și promovează revista de cultură contemporană TIMPUL.

 

despre-noi-adenium-start

start.adenium.ro

Scopul Concursului de Debut ADENIUM START este să descopere și să promoveze autori valoroși, încă nedebutaţi în volum, oferindu-le acestora atât posibilitatea de a debuta literar, cât și sprijinul integral în procesul de promovare – publicitate, serviciu de presă, lansări publice.