Țara ascunsă este un ghid turistic alternativ, perfect pentru cei care aleg să călătorească fără program și fără călăuze care să îi direcționeze în punctele turistice standard. Pentru că a călători e ca și cum ai răsfoi mai multe vieți, George Drăgan vă propune istorii învăluite în legendă, ale locurilor și oamenilor, de pe care scutură vălul trecerii timpului. Cei care preferă grădinile englezești, în care florile cresc libere, de parcă grădinarul ar fi tras la sorți unde să le planteze, vor savura această carte.

Despre autor

George Drăgan a publicat până în prezent proză scurtă în două volume colective și în revista online Respiro. A semnat scenariile a trei volume de bandă desenată, realizate în colaborare cu ilustratorul Alexandru Talamba (Elabuga, 2011; Mila 23, 2012; Cei de dincolo. În trecătoare, 2014) și pe cel al filmului de mediu metraj Maica Domnului de la parter, produs în 2009 (regizor: Andrei Cohn). Din 2001 este copywriter pentru mai multe agenții de publicitate.

Despre inspirația „Țării ascunse”

George Drăgan: Inspirația și amintirile au ales „destinațiile” din „țara ascunsă”. Amintirile unor locuri care m-au impresionat. Nu știu dacă pot spune că e important să avem în bibliotecă o asemenea carte, dar cred că poate fi de folos – atunci când ne plictisimîn apartamentele noastre, când ne apasă pereții, când ne încolțește dorul de ducă.

 

Tara Ascunsa

 

 

 

Un comentariu

Lasă un răspuns

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment