Ignoranța în brațele omenirii Vol 1 – Duelul cu moartea – Versiunea tipărită

42.0 lei

648 pagini
format 13.5/20cm

Descriere

„Ignoranța în brațele omenirii” nu este un roman, ci o epopee. Un intinerariu răscolitor în mișcările social-politice actuale ale lumii.

Tipărit cu un corp de literă friendly, care îl face ușor de citit, primul volum, „Duelul cu moartea”, include și mențiunea că romanul este dedicat cancelarului german, Angela Merkel. Extrem de bine documentat, fiind inspirat din realitate, autorul însuși se regăseste în caracterul și personalitatea majorității personajelor. Cu alternare pe planuri, încă din primul volum cititorul descopera consecințe ale războiului din Irak, împletite cu interese oculte ale rețelelor de trafic de persoane și ale clanurilor mafiote care se ocupă cu traficul de droguri. Pune față în față puterea Occidentului și neputințele, disperarea coruptibilă a populației africane, dominată de sărăcie, prin destinele unor copii provenind din zone ale lumii diametral opuse ca nivel de viață, de civilizație…

Dragoste maternă, decădere, ură, disperare, răsturnări de situație, reglări de conturi între clanuri, trădări inimaginabile, totul redat cu real talent. Fiecare personaj, evidențiază în mod extrem de discret efectele dezastruoase ale multitudinii fațetelor atât de hidoase ale ignoranței – inamicul numărul unu al omului.

Informații suplimentare

Autor

Variantă

Tipărită, Electronică

Recenzii

Nu există recenzii până acum.

Fii primul care adaugi o recenzie la „Ignoranța în brațele omenirii Vol 1 – Duelul cu moartea – Versiunea tipărită”

Adresa ta de email nu va fi publicată. Câmpurile obligatorii sunt marcate cu *

Post comment